Opzeggen Zonder Gedoe

sepastop.eu lanceert de videocampagne ‘Opzeggen Zonder Gedoe’. Met deze campagne willen wij de problemen rondom het opzeggen van abonnementen en contracten onder de aandacht brengen.

“Wij merken dat sommige bedrijven het nog steeds moeilijk maken om een contract op te zeggen. Opzeggen is vaak nog een gedoe waar consumenten tegenop kijken. U worstelt met onduidelijke voorwaarden, opzegtermijnen, een onbereikbare ‘klantendienst’, … Met deze campagne willen we iedereen op een speelse manier bereiken.”

De ‘Opzeggen Zonder Gedoe’ campagne bestaat uit 3 video’s waarin we spotten met de opzegwereld door typische situaties op een humoristische manier in beeld te brengen.

In het eerste filmpje heeft een vrouw een nachtmerrie omdat ze haar fitnessabonnement nog niet durfde opzeggen. Het tweede filmpje schetst een herkenbare situatie waarin u belt naar een klantendienst en steeds doorverbonden wordt. In video drie, gesitueerd in een spreekwoordelijke opzegdoolhof, zoekt een man hopeloos naar de juiste manier om een contract stop te zetten.

Bekijk hier de video’s:

Over sepastop.eu
sepastop.eu informeert consumenten en helpt bij het opzeggen van abonnementen en contracten. De website werd opgericht in 2016 en is inmiddels beschikbaar in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Maandelijks zeggen gemiddeld 35.000 mensen een abonnement op via sepastop.eu.

Video’s geproduceerd door het Antwerpse productiehuis Poolhert Productions ❤️

Download persbericht & mediakit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *