Hoe de Buy Way Mastercard opzeggen?


De Buy Way Mastercard is een kredietkaart aangeboden door Buy Way of door één van hun partners. U vraagt de kaart online aan of via één van deze partners. Bij het aanvragen van de Mastercard opent u een krediet van onbepaalde duur.

Met de kredietkaart kunt u aankopen doen bij alle Buy Way partners (Makro, Vanden Borre, Media Market, Sunjets.be, Bpost Bank, Eggo, Touring,…) en in alle winkels die Mastercard aanvaarden. Daarnaast kunt u ook aankopen doen via internet (hotelovernachtingen, vluchten, kleding,…) en geld afhalen bij bankautomaten met het Mastercard logo. Ook kunt u geld van het krediet op uw eigen rekening storten. Let op: u betaalt hier vaak extra kosten voor – geld lenen kost ook geld!

Alle uitgaven en uw beschikbaar bedrag kunt u controleren via Homebanking of de Buy Way App.

Kosten Buy Way Mastercard

Interest

Het krediet dat via de Buy Way Mastercard ter beschikking wordt gesteld is natuurlijk niet gratis. U betaalt jaarlijks een kostenpercentage afhankelijk het bedrag u aanvraagt. De interest die u betaald varieert tussen 11% en 15%.

Extra kosten

Vervanging/nieuwe kaart€ 4,00
Herinnering code€ 2,00
Geld afhalen (automaat)€ 5,50 (+ 2,50% wisselkoers)
Geld afhalen (bankloket) – min. € 52%
Storting op eigen bankrekening – min. € 4,501%
Internetaankopen buiten EU2,50% wisselkoers

Hoe zeg ik mijn krediet bij Buy Way op?

Let op! Geld lenen kost ook geld. Wilt u uw Buy Way Mastercard en daarbij ook uw krediet stopzetten? Dan vindt u hieronder de nodige informatie.

U kunt uw contract bij Buy Way op elk moment en zonder kosten opzeggen mits rekening te houden met een opzegtermijn van 1 kalendermaand (bijvoorbeeld: als Buy Way uw opzegbrief ontvangt op 10 oktober dan eindigt uw contract op 30 november).

U dient de opzegging door te geven aan Buy Way door een fax te sturen (+32 2 250 16 59), via het contactformulier of per aangetekende brief.

Wij raden aan dit te doen per aangetekend schrijven omdat u hierbij steeds een verzendbewijs ontvangt en de opzegging niet betwist kan worden.

U stuurt deze brief naar de hoofdzetel (Buy Way Personal Finance, Anspachlaan 1/11, 1000 Brussel) en vermeld hierin uw naam, voornaam, adresgegevens en dossiernummer (u kunt dit vinden via Homebanking of in brieven of e-mails van Buy Way). Ook moet u uw brief ondertekenen en enkel de ondertekenaar van het krediet kan de overeenkomst opzeggen.

Aan het einde van de opzegtermijn zal het volledige verschuldigd bedrag terugbetaald moeten worden om uw krediet af te sluiten. Als dit niet het geval is wordt de totale schuld opgeëist en wordt u bovendien geregistreerd bij het negatieve luik van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (CKP) van de Nationale Bank van België.

Na aanvaarding en behandeling van uw opzeggingsaanvraag wordt u een bevestigingsbrief thuis opgestuurd.

Buy Way Partners

De volgende partners bieden elk in hun naam ook een Buy Way kaart aan:

Seats SofasKitchen Market
ExpertMakro
Electro DepotBpost bank
MetroEggo
Sunjets.beInno
IxinaI.H.P.O.
Alain Afflelou OpticienKrefima
KvikCactur
Media MarktGroup Meno
JetairCenterPro&Cie
EldiVanden Borre
Chateaux d'AxTouring

De opzegvoorwaarden voor deze kaarten zijn hetzelfde.

U kunt uw opzegbrief makkelijk opstellen en online laten versturen via www.sepastop.eu.

2 gedachten over “Hoe de Buy Way Mastercard opzeggen?”

 1. Geachte heer mevrouw

  Ik heb een buyway MasterCard die ik nooit heb gebruikt
  Nog geactiveerd ik had graag deze willen stop zetten
  Ik heb het online geprobeert waar ik als mededeling kreeg
  Mijn kaart nog niet geactiveerd is is het mogelijk jullie
  Deze voor me stop kunnen zeten of jullie me uitleggen hoe ik
  De kaart. Stop kan zetten

  Met vriendelijke. Groeten

  Khemir. Saida

  1. Beste,

   Bedankt voor je bericht. Jammer genoeg kunnen wij je hiermee niet verder helpen, ik raad je daarom aan rechtstreeks contact op te nemen met BuyWay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *