sepastop steunt Goodgift!

Kent u Goodgift al? Goodgift is een website waar u een cadeaubon kan bestellen en die daarna geschonken kan worden aan een goed doel naar keuze. sepastop steunt dit project ten volste!

Wat is Goodgift?

Goodgift is een online platform dat een alternatief aanbiedt voor een cadeaubon, de cadeaubon voor élk goed doel. Via de website bestelt u een Goodgift, daarna schenkt u deze aan uw favoriete persoon. Hij/zij kiest bij het inruilen van de bon zelf naar welk goed doel het bedrag gaat – een organisatie die hij/zij belangrijk vindt.

Goodgifts website

Oprichting & overname

In 2012 werd Goodgift opgericht door 3 vrienden met als doel giften aan goede doelen te stimuleren en nutteloze cadeaus te minimaliseren. Jammer genoeg was er niet meer voldoende tijd om de website draaiende te houden, dit was zeer jammer.

Het zou zonde zijn om dit mooie initiatief zomaar in het water te gooien, dus al snel besloten de oprichters van sepastop, die het platform reeds gebruikten, om het project over te nemen en verder te zetten. De website kreeg een nieuwe look, er werden enkele nieuwe functies toegevoegd en het platform werd geherlanceerd.

Goodgift is een non-profit organisatie en werkt uitsluitend met vrijwilligers. Alle donaties worden volledig aan de goede doelen gestort en Goodgift rekent hiervoor geen extra kosten aan.

De Goodgift cadeaubon

Hoe een Goodgift bestellen?

U kan via de website gratis een Goodgift bestellen. U ontvangt een PDF die u zelf afdrukt en afgeeft. Maar, en dit is nieuw, u kunt ook een heel leuk Goodgift doosje bestellen! Hierbij ontvangt u de bon in een verrassende cadeauverpakking. Dit is voor uw favoriete ontvanger nog net dat tikkeltje leuker!

Goodgift hoopt op deze manier hulp te kunnen bieden aan verschillende goede doelen en nutteloze cadeaus te minimaliseren.

Zoekt u nog een origineel cadeau? Is uw vriendin sociaal geëngageerd? Heeft uw vader ‘toch al alles’? Bestel uw Goodgift hier.

Meer weten over de werking van Goodgift? Surf naar de website of lees de blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *